top of page

Workhops "Beleef jouw wereld met andere ogen"

Leer anders naar je omgeving, objecten, mensen en situaties te kijken. Leg dat op een nieuwe creatieve wijze vast en laat anderen jouw “wereld” zien door jouw nieuwe inspirerende foto’s. 

DSCF9669 1.jpg

Wat leer je:

De workshops zijn erop gericht om je anders te laten kijken en dat ook op een andere wijze vast te leggen. Tips en trucks worden gedeeld en ter plaatse besproken en gedeeld met elkaar. Op deze wijze inspireren we elkaar en ontwikkel je je eigen stijl en fotocollectie. De techniek staat hier echter niet centraal. Je leert met elke camera "kijken" en zal tot bijzondere ontdekkingen komen. Je komt op diverse bekende en onbekende plekken. Je leert mooie composities maken, je ontdekt andere details, kleurencombinaties, balans in de foto, andere invalshoeken. Tijdens de workshop ligt de nadruk op het zien, hoe lijnen, vlakken, kleuren, details en het licht toe te passen op je foto.

Welke Workshops

  1.    Citycruise

  2.    Landschappen

  3.    Design by Nature

  4.    Geinspireerd door…..

  5.    Minimalistisch

  6.    Urban

  7.    Gevangen…...

  8.    Abstract … maar toch…

  9.    Snijden.. snijden.. snijden

10.    Verval......

Hoe en waar:

De workshops hebben allen een verschillend karakter en kunnen los van elkaar worden gevolgd. Dat is vaak weer op een andere (buiten)locatie. In groepjes van maximaal 6 cursisten gaan we op pad in de natuur, in steden, in gebouwen etc. De resultaten worden ter plaatse bekeken en zo nodig besproken. Ook is er een mogelijkheid om er achteraf over te praten en de eindresultaten te delen. De optie om een terugkomsessie te organiseren is aanwezig.

Benodigdheden en kosten:

De workshops duren een dagdeel (maximaal 4 uur). Het vervoer naar de locatie kan vanuit een centrale plek maar je kan er ook zelf naar toe. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening, evenals lunch, koffie en thee etc. Ook neem je je eigen apparatuur mee. De kosten voor de workshop zijn 25 euro per persoon. Als je deelneemt aan 5 workshops dan is de 6e gratis.

Aanmelden:

Bij                          kom je op de lijst en bij voldoende cursisten (minimaal 3 personen) wordt de workshop ingepland.

bottom of page