top of page

Workshops en Cursussen

In 2022 start ik met het geven van workshops en cursussen. Het accent van mijn aanbod zal gaan liggen op het anders en creatief fotograferen.

Voor de  basisbeginselen van fotograferen zijn heel veel aanbieders in de markt. Dat neemt niet weg dat het instellen en gebruiken van de camera tijdens workshops en oefeningen zeker zullen worden behandeld. Vooralsnog zal het accent liggen op workshops.

Aan de hand van verschillende thema's en invalshoeken neem ik de cursist m naar een andere manier van fotograferen.

 

Iedereen kan foto's maken en zeker door de toegankelijkheid van steeds betere ingebouwde camera's op smartphones en de opkomst van de systeemcamera's, is de kwaliteit en zijn de mogelijkheden enorm toegenomen. We zijn steeds meer visueel ingesteld en foto's worden massaal gedeeld. Je kunt je afvragen wat het doel is van het vastleggen van een foto en het delen daarvan . Veelal vindt men het gewoon leuk en wil zo veel mogelijk delen.

Echter, er is ook steeds grotere groep fotografen die een stap verder willen maken en op een ander of hoger level willen fotograferen. Daarbij is het leuk en is het een uitdaging om je eigen stijl, eigen kijk en eigen ideeën te ontwikkelen.

Op een later moment kan je altijd kiezen voor misschien wel grotere uitdagingen en dromen...

 

Follow your dreams. 

DSCF0009.jpeg
bottom of page